Fitness & Beauty

Fitness

KONDICOINÁLÓ TEREM

Mozogj a kicsattanó energiáért és őrizd meg vitalitásodat! A sport szerelemesei az év minden napján, nyitvatartási időn belül a fürdő fittnesz termében mozgathatják át izmaikat. Célunk, hogy egészségünk megőrzése érdekében mozgásra buzdítsuk vendégeinket, és ezt kellemes környezetben, a fürdőn eltöltött szabadidejükben is megtehessék.

Kondicionáló termünk a kondigépek változatos palettáját kínálja:

A kondicionáló terem igénybevételének feltétele az adott napra érvényes alap fürdőbelépőjegy és a konditerem napijegy megváltása.

A kondicionáló terem saját felelősségére, megfelelő sportöltözetben vehető igénybe.

Beauty

A szépség szolgálatában állunk! Halpedikűr, szolárium és flabélos szolgáltatások egy helyen!

Halpedikűr

A Fedettfürdő földszintjén halpedikűrrel, kíméletes módon varázsolható bársonyosan puhává és egészségesebbé a lábfej. Tudták, hogy ezeknek a halaknak igazából nincs is foguk? Csupán annyit tesznek, hogy a bajuszukkal lesodorják a bőr felszínén található elhalt hámsejteket, ezáltal lesz sima és bársonyos a bőrünk. Sőt, ízületi betegségekre, vagy akár idegrendszeri zavarokra is ajánlják, hiszen akupunktúrás pontokat is érintenek és serkentik a vérkeringést.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele az adott napra érvényes alap fürdőbelépőjegy megvásárlása, valamint a választott szolgáltatás díjának megfizetése.

Fodrászat, kozmetika, manikűr

A szépség belülről fakad, tartja a mondás… Nem csak testileg, hanem lelkileg is! A szép és ápolt külső hozzájárul ahhoz, hogy egészséges önbizalmunk legyen, melyhez fürdőnk fogadó épületében található fodrászat és kozmetika magasan képzett szakemberei minden segítséget megadnak.

Nyitvatartás:

Flabélos

A flabélos rövid idő alatt, hatékonyan mozgatja át az egész testet, még a nehezen edzhető mélyizmokat is. Segítségével 10 perc alatt egy 40-45 perces kemény edzésnek megfelelő izommunka végezhető el. Használata elősegíti az általános kondíció javulását, segíti a mozgáshiány okozta betegségek megelőzését és a túlsúlycsökkentést.

Szolárium

A Fogadóépület földszintjén télen-nyáron barnulhat! Az álló szoláriumok használata az aznapra érvényes fürdőbelépőjegyen felül a pénztárban megvásárolt szolárium jeggyel, zsetonnal lehetséges.

A szoláriumot mindenki saját felelősségére, a saját egészségének és bőrtípusának ismeretében veheti igénybe.