Impresszum

A weboldal grafikai és tartalmi elemei a Zalakarosi Fürdő Zrt. tulajdonát képezik. Nem másolható, illetve használható fel a Zalakarosi Fürdőt Zrt. engedélye és beleegyezése nélkül.

A Zalakarosi Fürdő Zrt. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Zalakarosi Fürdő Zrt. akaratától és ráhatásától függetlenül változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik, a Zalakarosi Fürdő Zrt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Zalakarosi Fürdő Zrt. Zrt. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse, nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Zalakarosi Fürdő Zrt. kizárja.

A Zalakarosi Fürdő Zrt.. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez Zalakarosi Fürdő Zrt. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A honlappal kapcsolatos észrevételek:

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!