Főoldal » Hírek » JUBILEUM ÉS JÓTÉKONYSÁG
JUBILEUM ÉS JÓTÉKONYSÁG
2020. 09. 09.

JUBILEUM ÉS JÓTÉKONYSÁG 

 

Jótékonysági főzőnappal ünnepelte a Zalakarosi Fürdő nyitásának 55. évfordulóját szeptember 5-én. 

Ragyogó napsütés, gyerekzsivaj, gyönyörű strandidő várta szombaton a zalakarosi strandra érkezőket, ezúttal nem egy hagyományos csobbanásra, hanem egy különleges évforduló megünneplésére is. 

Az idei év egy kicsit máshogy alakul mindenkinek. Úgy döntöttünk, hogy mi is egy kicsit másképp ünneplünk. Megszerveztük az I. Zalakarosi Jóékonysági Főzőnapot a strandon, ami egy nagy közös ünneplés volt a strandolókkal, egymással, kollégákkal. Fontosnak tartjuk, hogy adjunk: vissza a vendégeknek, egymásnak, kollégáknak, ami nem feltétlenül az anyagiakat jelenti, mind inkább a közös élményeket, ami úgy gondoljuk a legfontosabb manapság. A családdal együtt töltött idő az a hozzáadott érték, amely akár egy hétvégi strandolást is életre szóló élménnyé tud tenni. 

A jótékonysági főzőnapon elkészült ételeket a standoknál lehetett megvásárolni, az értékesítésből a befolyt összeget pedig teljes egészében a zalakarosi Móra Ferenc Általános Iskola alapítványának ajánlottuk fel. - mondta el Podlovics Péter, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója. 

A saját csapatunk megalapítása mellett további partnereket kerestünk, nagyon rövid idő alatt szép számmal gyűltünk össze, hogy megcsillogtathassuk főzőtudásunkat és támogassunk egy jó célt. Az alapanyagokat első alkalomról lévén szó ezúttal a fürdő biztosította. A főzőnapon fókuszban a hagyományos zalai ízek álltak, így kihagyhatatlan volt a repertoárból a dödölle, amit a Hunguest Hotel Freya csapata kínált a résztvevőknek. Készült még krumpliprósza, pörkölt, húsos lecsó, a strandolók kedvenceit pedig vétek lett volna kihagyni, hiszen nincs igazi nyaralás hamburger és hot dog nélkül, az előbbit a Fodros Vízitúra és Sensei Németh Budo Akadémia Sportegyesület csapata, az utóbbit a Park Inn Hotel készítette el - tette hozzá a vezérigazgató.  

Az i-re a pontot a SzanDia Fitness Sport Klub több világversenyt nyert akrobatikus tánc csapata tette fel, akik minden évben megtisztelnek minket a fürdőn egy bemutatóval, ami ezúttal sem maradhatott el. A folytatásban biztosak vagyunk, jövőre ugyanekkor újra megrendezzük a főzőnapot, reményeink szerint még több csapattal, és még több programmal.