Főoldal » Sajtómegjelenések

Sajtómegjelenések

Turizmus.com - Stratégia és fejlesztések a Zalakarosi Fürdőben

A Zalakarosi Fürdő a termálturizmus egyik zászlóshajója Magyarországon.

Tovább a teljes hírre

Zalakarosi lakosoknak szóló hírlevél - október

Ebben az évben a Zalakarosi Fürdő Hírlevelein keresztül tájékoztatjuk a zalakaroson élőket a Fürdő terveiről, eseményeiről, a Fürdő munkájáról.

Tovább a teljes hírre

Kanizsaujsag.hu - Becsületkönyvtár nyílt a Zalakarosi Fürdőn

Becsületkönyvtár nyílt a Zalakarosi Fürdőn. A vendégek így nemcsak a termálvízben, hanem az olvasásban is elmerülhetnek.

Tovább a teljes hírre

Kanizsatv.hu - Nemzetközi víztechnológiai konferencia

A Víz- és szennyvízkezelés az iparban elnevezésű tudományos fórumot a kanizsai Soós Ernő Víztechnológiai Kutató-Fejlesztő Központ szervezte.

Tovább a teljes hírre

ZAOL.HU - Becsületkönyvtár nyílt a Zalakarosi Fürdőn

Együttműködési megállapodást írtak alá tegnap a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár, valamint a Zalakarosi Fürdő Zrt. vezetői, akik utóbbi helyszínen „becsületkönyvárat” is nyitottak.

Tovább a teljes hírre

Kanizsaujsag.hu - Szaunázók hétvégéje volt Zalakaroson

A Magyar Fürdőszövetség második alkalommal hirdette meg a szaunázók hétvégéje országos programsorozatot, melyhez a Zalakarosi Fürdő is csatlakozott.

Tovább a teljes hírre

VITÁL TURMIX - Szaunázók hétvégéje a Zalakarosi Fürdőben

A Zalakarosi Fürdő 9 szauna programmal és neves szauna mesterekkel vett rész a Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett Szaunázók hétvégéje programsorozaton. 

Tovább a teljes hírre

tvkeszthely.hu - Az idősek előtt tisztelegtek Zalakaroson

Fát ültettek és emléktáblát is avattak az idősek napja alkalmából a Zalakarosi Fürdőben. Az ünnepségen elhangzott, az intézménynek számos nyugdíjas dolgozója van, akik aktívan segítik a fürdő működését. A facsemete és az emléktábla a főbejárat melletti parkban kapott helyet.

Tovább a teljes hírre

Zaol.hu - Fát ültettek a fürdőben az elődök tiszteletére

A Zalakarosi fürdő kedden az idősek világnapja alkalmából a nyugdíjasai, valamint a helyi időseket tömörítő klub tiszteletére gömbkőrisfát ültetett.

Tovább a teljes hírre

Zaol.hu - A Zalakarosi Fürdő a legjobbak között

Idén is előkelő helyen végzett a Zalakarosi Fürdő „Az év fürdője” online közönségszavazáson: az ország harmadik legjobb fürdője lett.

Tovább a teljes hírre

termalfurdo.hu - Teljesen megújul a Fürdő Hotel Zalakaroson

A zalai fürdőváros legújabb fejlesztését csütörtökön, a Turizmus Világnapján tartott sajtótájékoztatón jelentették be. A szálloda teljes külső és belső felújításon esik át.

Tovább a teljes hírre

Star Magazin - Zalakaroson lett világrekorder Gájer Bálint

Cél elérve, kupa bezsebelve... Világrekorder lett az Andonik Médiaválogatott Cziráki László vezérigazgatóval és Gájer Bálinttal. 

Tovább a teljes hírre