Főoldal » Hírek » Új vezérigazgató a Zalakarosi Fürdő élén!
Új vezérigazgató a Zalakarosi Fürdő élén!
2020. 06. 16.

Új vezérigazgató a Zalakarosi Fürdő élén!

 

A mai napon sajtótájékoztató keretein belül Novák Ferenc Zalakaros Város Polgármestere bemutatta fürdőnk új vezérigazgatóját, Podlovics Péter urat, aki június 22-vel kezdi meg tevékenységét a Zalakarosi Fürdő Zrt. élén.

Novák Ferenc beszédében elmondta, hogy rengeteg feladat áll előttünk, de azért optimista az idei szezont illetően. Kiemelte, hogy különleges év az idei, nemcsak a fürdő, hanem a település életében is, hiszen a pandémiás időszakban felborult a város megszokott élete. A költségvetésben több milliós hiány szerepel, így át kellett gondolni a terveket, fejlesztéseket. Az élet azonban nem állhatott meg, a fejlesztések folytatódtak a településen, pl.: az 1,6 milliárdos gyógyhelyi központ kialakítása, a Termál úton jelenleg is folyó felújítási munkálatok, vagy éppen az óvodai sportudvar is elkészült. Mindezekkel azt szerettük volna jelezni, hogy úgy néz ki normalizálódhat az életünk.

Április elején került kiírásra a társaság vezérigazgatói pozíciója, melyre 8 fő nyújtott be pályázatot. 4 főt hívtak be személyes beszélgetésre és a képviselőtestület egyhangúan döntött az új igazgató személyéről. – mondta el Novák Ferenc.

Podlovics Péter egy rövid bemutatkozást követően elmondta, hogy pozitív gondolkodású ember, szeret előre nézni, motiválni és nyitottan beszélni az emberekkel.

Nagyon sok terve, elképzelése van a fürdő jövőbeni életével kapcsolatban. Látja azt, hogy az elmúlt évek növekedést nem fogjuk tudni elérni a jelenlegi helyzet miatt. Bízik benne, hogy a hazai turizmus elindul, az emberek megindulnak, de nem szabad elfelejtünk a hatósági előírásokat és annak betartását.

Beszédében kiemelte a gyógyászat fontosságát, a marketinget, az esetleges kempingfejlesztésben rejlő lehetőségeket. Fontosnak tartja az értékesítés területét, melyhez egy új, modern, a mai kornak megfelelő beléptetőrendszer fejlesztése elengedhetetlen. Lehetőséget kell biztosítani a vendégeknek arra, hogy online, előre meg tudják vásárolni belépőjegyüket, vagy akár bármely szolgáltatásunkat. Minden rendszert úgy képzel el, hogy bővíthető modulokból álljon, hogy a várost is be tudjuk vonni, akár rendezvényekről, akár szolgáltatókról legyen szó.

Fontos kitűzni azt a stratégiai célt, víziót, ami mindenki számára elfogadható. Három fő területet emelt ki: „Az első az együttműködést, mert én egy határozott ember vagyok, de hiszek a megegyezés erejében, sokkal hatékonyabban tudunk előrébb jutni, tárgyalni, ha megegyezés van köztünk. A másik fontos pont a vendégek, hiszen az idegenforgalomból, turizmusból élünk, ezért őket kell fókuszba helyeznünk. A vendégek után a város és persze az itt lakó polgárok is számítanak, hisz ők is hozzájárulnak a fürdő sikerességéhez – árulta el Podlovics Péter, fürdőnk vezérigazgatója.