Gyermekvilág

A Zalakarosi Fürdő az évek során a családosok fellegvárává vált. Nem csak gyógyulást, hanem élményt és erőt is ad az egész család számára.

A Beltéri gyermekvilág az év minden napján várja a lurkókat. Többszintes élménymedence, csúszdák, vízijátékok garantálják a vidám és tartalmas időtöltést.

Csúszdák és vizes kalandok

A három, eltérő nehézségi fokozatú csúszda különféle kihívások elé állítja a vállalkozó kedvű gyermekeket. A kis kalandorok a medencék fölé nyúló szigetek között átívelő függőhidakon szárazon is megúszhatják az átkelést, hacsak valaki a szigeteken elhelyezett vízágyúkkal el nem találja őket. A nagyok számára a sok-sok csúszást mászás is követheti a mélyebb vízű medencébe lógatott kötélmászókán. Ágyúk, kötélhágcsó, szigetek: hát mi ez, ha nem egy kincsekkel teli kalózkaland!

A legkisebbeknek kialakított vizes játszótéren az alacsony vízszintnek köszönhetően a tipegő babák is kedvükre pancsolhatnak. Az itt található rózsaszín, virág alakú vízi hinta garantáltan a picik kedvence lesz.

Játszóterek

Anyukák-apukák, aggodalomra semmi ok! A csemetéket ki tudják majd csalogatni a vízből! A kétszintes élménybirodalom a galérián található játszóterekkel a parton is számos szórakozási lehetőséget kínál. Két vízi-móka között együtt megszáradhatnak a családi szaunában, majd várat építhetnek a sóhomokozóban.

Gyermek és családi szauna

Az élményfürdőt és a beltéri gyermekvilágot összekötő területen található szauna világunk, ahol kipróbálják a sóhomokozót, vagy épp a gyermekek számára is kellemes hőmérsékletű, 40-45 fokra felfűtött gyermekszaunát. Egy biztos: ha a vízben nem fáradtak el eléggé, a szauna melegétől a legkitartóbbak is elpillednek majd.

A vízi attrakciók és kalandok után elengedhetetlen az energiapótlás. A pihenő zónától pár lépésre található családi büfé kínálata mindehhez ízletes és gyors falatokkal szolgál. Teli hassal azonban a csúszás sem akkora öröm! A lustálkodás szolgálatatában a modern bútorzattal berendezett tágas pihenőtér áll. A baba-mama szoba a csendespihenő időszakának fellegvára.

Jó tudni a beltéri gyermekvilágról!

Víz hőmérséklete: 30-34°C
Víz típusa: termálvíz (Fürdőzés céljából a termálvíz felnőttek és gyermekek részére egyaránt alkalmas.)
Életkor: 0-12 éves korig

Milyen jegytípussal vehető igénybe a beltéri gyermekvilág?
- Napi belépőjeggyel látogatható.

Hírek,
Aktualitások

Gyógyvízzel fűti épületeit a Zalakarosi Fürdő
Gyógyvízzel fűti épületeit a Zalakarosi Fürdő
ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJ
ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJ

A strandi gyermekvilág több mint 60 féle vízi attrakcióval, 400 m2-en kétszintes medence komplexummal várja az ideérkező csemetéket. Az alsó szinten napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszkálhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak a Zalakarosra érkező ifjoncok.

A kalandvágyó gyermekek felfedezhetik a mini fekete lyuk izgalmait, vagy vízicsatákat vívhatnak a vízágyúkkal. Ha további élményekre vágynak, akkor a medencék felett átívelő hídon a víz érintése nélkül szelhetik át a habokat – és még csak ízelítőt adtunk a vízi élményekből.

Több mint 60 féle vízi attrakció várja a lurkókat:

  • vizes játszótér, ahol a legkisebbek is jól érzik magukat
  • csúszdák kicsiknek és nagyoknak
  • anakonda csúszda
  • szivárványcsúszda
  • vízágyú csaták fellegvára

Jó tudni a kültéri gyermekvilágról!

Víz hőmérséklete: 32-34°C
Víz típusa: termálvíz (Fürdőzés céljából a termálvíz felnőttek és gyermekek részére egyaránt alkalmas.)
Életkor: 0-12 éves korig

Milyen jegytípussal vehető igénybe a kültéri gyermekvilág?
- Napi belépőjeggyel látogatható.