Szaunavilág

A Zalakarosi Fürdőn büszkén mutatjuk be vendégeink számára élményfürdőnk épületéhez kapcsolt új szaunavilágunkat, ahol frissítőleg fog hatni Önökre a forróság! Itt mindent megtalál, amit bőrén keresztül egész testének melegen ajánlunk. Finn szauna, gőzfürdő, infra szauna és aroma szauna várja a vendégeket. A szaunázó közönség igényeit a legapróbb részletekig kiszolgáljuk, hideg-meleg merülőmedencével, jacuzzival, jégadagolóval, exkluzív infra pihenő térrel.

A szaunázás jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre, regenerálja a testet és a lelket, emellett erősíti az immunrendszert. A használat során a szauna forrósága kényszeríti testünket és szellemünket a pihenésre, a megnyugvásra, a relaxációra. Hatása azonban hosszabb távon élénkítő, hiszen a bőrön át távozó salakanyagoktól megszabadulva szervezetünk felfrissül, bőrünk megszépül, kitisztul.

Szolgáltatások:

  • 60 fős finn szauna 
  • Finn aroma szauna
  • Gőzkabin
  • Jégadagoló
  • Hideg és melegvizes merülőmedence
  • Jacuzzi

Szauna ceremóniák

A szaunázás élményét maximálisra emeljük/fokozzuk naponta megtartott szauna és gőz programjainkkal, melyekre előzetes regisztráció szükséges.

Cserébe szakképzett szauna mestereink várakozásaikat felülmúló ceremóniákon kifőzik, kikeverik Önöknek a tökéletes illat-kombinációkat. A felszabaduló aromák segítségével távoli egzotikus tájakat, régi szép emlékeket, felemelő hangulatokat idéznek meg: felelevenítik és közvetítik mindazt, ami a test és lélek számára kellemes.

A szauna program nálunk egy szertartás, ahol a hőmérséklet- és hangulatfelelős mesterek ismert dallamokat is segítségül hívnak, így észrevétlenül repül el a 12-15 perc. A fokozatosságot és mértékletességet szem előtt tartják, de a vendégek egyéni teherbíró-képességükhöz mérten a felöntések alkalmával is bármikor elhagyhatják a szaunát.

A szaunavilág a nyugati szaunázási szokásoknak megfelelően textilmentes terület.

Jó tudni!

Életkor: 18 év felett 

Milyen jegytípussal vehető igénybe a szaunavilág?
- Napi belépőjegyhez tartozó, Szaunavilág kiegészítő jeggyel látogatható.