Főoldal » Hírek » ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJ
ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJ
2023. 09. 22.

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit a Gazdaság Ünnepén, az Országház Főrendiházi Üléstermében szeptember 7-én. Idén a védjegyhasználatot és a kitüntetést 40 pályázó 47 pályázata érdemelte ki, a gazdaság szinte teljes palettáját felölelő 45 főcsoport több mint 100 témakörében meghirdetett nívós megmérettetésen. A legkiemelkedőbb pályázatok közül 11-en munkájuk külön elismeréseként különdíjakban is részesültek. Az ünnepségen beszédet mondott és a kitüntetéseket átadta: Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használata és vele a kitüntető cím viselése azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek megfelelnek egy komplex feltételrendszernek, és tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt.  A pályázat és maga a védjegy olyan bizonyítottan kiemelkedő produktumokra fókuszál, melyek az előállítás során a fenntarthatósági, környezetvédelmi szempontoknak is megfelelnek.

A zalakarosi Fürdő saját gyógyvízzel készült kozmetikumcsaládja az idei esztendőben méltónak bizonyult a kiírt kritériumrendszer adta feltételeknek és büszke tulajdonosa lett az Érték és Minőség Nagydíjnak.

 Végh Andor vezérigazgató úr és Korczné Lukács Edina gyógyászatvezető vehette át a kitüntetést Budapesten.

A termékcsalád tagjai: masszázskrém, testápoló, sampon és tusfürdő.

 A zalakarosi páratlan gyógyvíz így már kozmetikumba csomagolva akár haza is vehető és otthon is élvezhető- mondta Végh Andor vezérigazgató.