Hunguest Hotel Freya

Hunguest Hotel Freya

Közel 40 éve a Zalakarosra érkező vendégek szolgálatában

Bizony ám! A korábban csak a fürdő szállodájaként emlegetett Hotel Freya immáron közel 40 éve, pontosan 1983 óta áll az elsősorban a méltán híres zalakarosi gyógyfürdő miatt városunkba látogató vendégek rendelkezésére. Azóta is töretlen lendülettel és a Hunguest Hotels szállodáihoz méltó vendégszeretettel, valamint minőségi szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit, s mindezt teszi 162 szobával, színvonalas és méltán elismert konyhájával, a barátságos, harmonikus tereivel, megújult gyerekjátszójával. A szálloda étterme bőséges reggelit,  ínycsiklandó falatokat, zamatos, köztük helyi borokat kínál egy kellemes hangulatos vacsorához, a lobby bárban jöhetnek a délutáni kávézós, sütizős szieszták, a fürdős pillanatokért pedig csak pár lépést kell tenni.

A Hunguest Hotel Freya vendégei részére a szobaárak tartalmazzák a korlátlan átjárást biztosító fürdőbelépőt a zalakarosi fürdőbe.

 Irány az alagúton át a városi élmény- gyógy és strandfürdő, valamint a Kölyökstrand!

Hírek,
Aktualitások

Gyógyvízzel fűti épületeit a Zalakarosi Fürdő
Gyógyvízzel fűti épületeit a Zalakarosi Fürdő
ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJ
ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJ

 

Édes kettes zalakarosi élmények

Romantikus kikapcsolódásra, némi szusszanásra vágyóknak tökéletes választás lehet a Hotel Freya. A szálloda és a város gondozott parkjai, terei romantikus séták, beszélgetések színhelyei lehetnek, a szálloda étterme ínycsiklandó falatokat, zamatos, köztük helyi borokat kínál egy kellemes reggelihez, hangulatos vacsorához, a lobby bárban jöhetnek a délutáni kávézós, sütizős szieszták, a fürdős pillanatokért pedig csak pár lépést kell tenni.


Családi kikapcsolódás – Igen, ilyen is létezik.

Amennyiben gyerkőcökkel érkezne pár napra vagy hosszabb időre; Zalakarosra, úgy sem kell tovább keresnie, hiszen a Freyaban ehhez is minden adott. A családi szobák tágassága, kényelme az otthont idézi, a gyerekjátszó, a gyermekanimáció pár órára biztosan leköti az energiával teli apróságokat, így nincs akadálya egy jó masszázsnak, némi felnőttes én-időnek. S persze a családi élményfürdőzés sem maradhat ki, irány az alagúton át a városi élmény- vagy strandfürdő, valamint a Kölyökstrand!


Szenior korban is jöhetnek a kalandok

A Freya közkedvelt célpont a szenior korosztály számára is. De miért is ne lenne az, hiszen legyen szó aktív vagy passzív pihenésről, bármelyikre találnak megoldást. A város hol nyüzsgő, hol csendesebb világa, a Freya hangulata, a sportolási, kerékpározási és elektromos roller bérlési lehetőségek, de a gyógyvíz jelenléte igazi felfrissülést biztosít 60 év felett is.

8749 Zalakaros Termál u. 7

rezervacio@hotelfreya.hunguesthotels.hu

Tel: 06-93-340-125

Minden cseppje élmény

100 m
fűtött átjáró folyosó a Fürdőbe
200 fős
konferenciaterem
350 főt
befogadó klímatizált étterem