Jó tudni!

A 2020.01.01. után vásárolt belépőjegyek/ karszalagok és utalványok 2021.08.31-ig felhasználhatóak, további hosszabbításra nincs lehetőség. Ennek feltétele a beazonosíthatóság.
A Zalakarosi Fürdőben lehetőség van különböző típusú kártyákkal és készpénzzel történő fizetésre is. A bankkártyával és a SZÉP kártyával fizetett, de igénybe nem vett szolgáltatások ellenértékének készpénzben történő visszatérítésére nincs lehetőség.
A Zalakarosi Fürdő 2021-ben 2 időszakot különböztet meg. A normál időszak 05.21-09.19 között magában foglalja a korábban " kiemelt" időszakkénit ismert intervallumot valamint a hosszú hétvégéket és a tanévközi szüneteket. A kedvezményes időszak 09.20-12.31 között értendő- kivétel az előbb említett hosszú hétvégék és tanévközi szünetek.
Az idei évben a korábbiakhoz hasonlóan az állandó lakcímmel rendelkező lakosok kedvezménnyel látogathatják meg a fürdőkomplexumot, örülünk, hogy ezt napról napra egyre többen teszik meg!
A célunk továbbra is ugyanez, azonban egy új kezdeményezéssel, igazodva a mai korhoz, bevezetjük a Karos Kártyát, mely a jövő tekintetében egy sokkal gyorsabb és rugalmasabb beléptetést és a kedvezmények egyszerűbb igénybevételét teszi lehetővé!
A kártya regisztráció személyesen tehető meg a fürdő Fogadóépületében a feltüntetett INFOPONTON, egy elektronikus igénylő lap kitöltésével, ez mindösszesen pár percet vesz igénybe.
Az igénylés alkalmával egy fénykép készül, melyet majd a kártyán található QR kód tartalmaz.
A regisztráció alakalmával a mobiltelefonszám és az email cím megadása nem kötelező!
Az igénylést követően a Karos Kártya azonnal átvehető, melynek feltétele továbbra is az állandó lakcím megléte, mely a 2020.12.31 előtt kiállított lakcímkártya segítségével igazolható.
A QR kód alapú Karos Kártya használata mobiltelefonnal is megoldott.
A regisztráció 2021.08.04-től elérhető, mindennap 9:00 és 16:30 között. Az első igénylés teljesen ingyenes.
A Karos Kártya kialakított rendszeréhez csatlakozott a zalakarosi Kertmozi is.
A jövőben további szolgáltatók bevonásával igyekszünk minél több kedvezménnyel bővíteni a Karos Kártya rendszerét.
Tisztelettel kérjük partnerségét és azt is, hogy éljenek a minél több lehetőséget nyújtó megoldás bevezetésében!
Bízunk abban, hogy Zalakaroson mindenkinek személyes élménye, hogy Zalakaros város és a Fürdő magas színvonalon működik és a továbbiakban is számítunk az Önök segítő munkájára.
2021.08.04-tól a zalakarosi lakosok részére igényelhető 75 % kedvezmény kizárólag Karos Kártya felmutatásával vehető igénybe!

A Zalakarosi Fürdő által megszervezett eseményekre/rendezvényekre az elővételben megvásárolt jegyek árát -amennyiben a vendég nem érkezett meg/ nem vett részt- NEM térítjük vissza.

Értesítjük a Zalakarosi Fürdőbe szóló kedvezményezett belépésre jogosító kártyával rendelkező kitüntetetteket, díszpolgárokat, képviselőket és tisztségviselőket, hogy a „kedvezményezett +1 fő” belépésre jogosító kártyák érvényességét 2022. január 31-vel visszavonjuk.

A sorszámozott belépőkártyák helyett a Karos-kártya mintájára új kártyákat állítunk ki, mellyel 100% kedvezményt biztosítunk a Kedvezményezett részére. A Vele érkező +1 fő kisérő a továbbiakban 75%-os engedményben részesül, ami megegyezik a tulajdonosoknak járó legmagasabb kedvezménnyel.

A belépőkártya a következő egységek használatára érvényes: fedett fürdő, kültéri és beltéri élményfürdő, élményfürdő szauna, gyermekvilág, strandfürdő (szezonálisan). A gyógy- és termálvilág (korábbi gyógycentrum és gyógykert) illetve az új szaunavilág kiegészítő jegy vásárlásával látogatható. A kiegészítő jegyből kedvezményt nem biztosítunk.

Az új kártyát a régi leadásával 2022. február 1-től tudják elkészíttetni a Zalakarosi Fürdő főépületében.