Jó tudni!

A FÜRDŐLÁTOGATÁS FELTÉTELEI Hivatkozva a "Kormány 194/2021. (IV.26) Korm. rendelete a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokoztatára tekintettel a vészhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosítására", a Zalakarosi Fürdőre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni az alábbi feltételek mellett: A koronavírus elleni védettség igazolása során az érintett a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felhívható A védettségi igazolvány meglétét vagy az életkort ellenőrző szerv vagy személy jogosult az érintett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványon szereplő adatok megismerésére, azzal, hogy az adatokat semmilyen módon nem rögzítheti.
A Zalakarosi Fürdő közfürdőként üzemel, így az alábbi szabályozás érvényes rá: FÜRDŐLÁTOGATÁS FELTÉTELEI Hivatkozva a "Kormány 194/2021. (IV.26) Korm. rendelete a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokoztatára tekintettel a vészhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosítására", a Zalakarosi Fürdőre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni az alábbi feltételek mellett: A koronavírus elleni védettség igazolása során az érintett a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felhívható A védettségi igazolvány meglétét vagy az életkort ellenőrző szerv vagy személy jogosult az érintett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványon szereplő adatok megismerésére, azzal, hogy az adatokat semmilyen módon nem rögzítheti.
A 2020.01.01. után vásárolt belépőjegyek/ karszalagok 2021.08.31-ig felhasználhatóak, további hosszabbításra nincs lehetőség. Ennek feltétele a beazonosíthatóság.
A Zalakarosi Fürdőben lehetőség van különböző típusú kártyákkal és készpénzzel történő fizetésre is. A bankkártyával és a SZÉP kártyával fizetett, de igénybe nem vett szolgáltatások ellenértékének készpénzben történő visszatérítésére nincs lehetőség.
A Zalakarosi Fürdő 2021-ben 2 időszakot különböztet meg. A normál időszak 05.21-09.19 között magában foglalja a korábban " kiemelt" időszakkénit ismert intervallumot valamint a hosszú hétvégéket és a tanévközi szüneteket. A kedvezményes időszak 09.20-12.31 között értendő- kivétel az előbb említett hosszú hétvégék és tanévközi szünetek.