Fedett gyógyvizes fürdő

A Zalakarosi Fürdő első fedett épületét 1975-ben vehették birtokba a vendégek. Mérföldkőnek számít ez a dátum a fürdő történetében, hiszen ekkortól valósulhatott meg a szezontól független egész éves nyitvatartás, és elindultak a gyógyvízre épülő gyógyászati szolgáltatások. Olyannyira fontos esemény volt ez Zalakaros számára, hogy a részleg elnevezésében a „fedett” szó máig megmaradt.

A jellegzetes, legyező alakú tető alatt 2 gyógyvizes medence található, amely a fürdőkúrára érkező, gyógyulni vágyó vendégek körében közkedvelt. Jelenlegi elrendezését 2013-ban kapta, ekkor kibővült a medencéhez kapcsolódó pihenőtér, ahol kényelmes ágyakon szusszanhatnak egyet a kezelések közötti időben. Kialakításra került egy könnyed, átmozgató úszásra alkalmas hidegvizes medence is, ami szintén nagy népszerűségnek örvend látogatóink körében.

Az napi jeggyel is igénybe vehető egységünk egész évben üzemel, innen érhetők el leggyorsabban a gyógyászati szolgáltatások, és a fürdő újabb és újabb bővítése során elkészült egységek, mint a gyógy- és termálvilág vagy az élményfürdő. Az épületben étterem is üzemel, a nyári időszakban a strandfürdő felé is biztosított az átjárás.

del-pic
Gyógy- és Termálvilág
del-pic
Gyógykezelések
del-pic
Wellness kezelések

Jó tudni!


Víz típusa: gyógyvíz
Felnőtteknek ajánlott

Milyen jegytípussal vehető igénybe a Fedettfürdő?
- Napi belépőjeggyel látogatható.