Strand

A Zalakarosi Fürdő strandja több mint 12 hektáron helyezkedik el, ahol a fák ölelésében, árnyékos, gondozott parkban élvezhetik a strandolás nyújtotta élményeket. A strand élményfürdőhöz közel eső részén a családok, gyerkőcök és fiatalok számára létrejött aktív zóna ad helyet a mozgalmas nyári strandolásnak.

MI TALÁLHATÓ A STRANDON?

CSALÁDI CSÚSZDAPARK

A családi csúszdapark három különböző nehézségi fokozatú csúszdán, 6 pályával hívja kalandra kicsiket és nagyokat egyaránt.

 • Anakonda csúszda: 81 m hosszú, tekergő-kanyargó, nyitott. 8 éves kortól önállóan használható.
 • 2 db extra meredek Kamikaze csúszda, mely 8 éves kortól önállóan használható.
 • 3 pályás családi csúszda, amely 0-6 éves korig szülő felügyelettel, 6 éves kortól önállóan használható.

KÉRJÜK KATTINTSON AZ ADRENALIN CSÚSZDAPARK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK MEGISMERÉSÉHEZ »

HULLÁMMEDENCE

A tengerpart szerelmeseinek hullámmedencével kedveskedünk. Vesd magad a habokba, és élvezd a zalakarosi nyarat!

 • Vízhőfok: 28-32°C
 • Vízmélység: 0,4-1,6 m

CSALÁDI MEDENCE

A (V. számú) családi termálvizes medencében lévő vízi ösvény ingatag szigetein keresztül egy kötélpályába kapaszkodva juthatnak át a medence egyik végéből a másikba ügyességüket megcsillogtatva a strandoló gyerkőcök. A medencében található széles, enyhe lejtésű csúszda kiváló a kisebbeknek és a kezdő csúszdázóknak is.

 • Vízhőfok: 30-32°C
 • Vízmélység: 1,2 m

Minden cseppje élmény

12 hektáros
árnyékos strand
25000 nm
vízfelület
500 méter
csúszdafelületnél is több

TERMÁLVIZES MEDENCE 

A (IV. számú) termálvizes medencében naponta 2 alkalommal, délelőtt és délután aqua fitness órákkal mozgatjuk át vendégeink végtagjait. A vérpezsdítő ritmusok minden korosztályt a medencébe csábítanak!

 • Vízhőfok: 32-34°C
 • Vízmélység: 1,2 m

GYERMEKPANCSOLÓ

A család legkisebb tagjai a Klubház mellett található pancsoló gyermekmedencében hűsölhetnek, játszhatnak.

 • Vízhőfok: 30-32°C
 • Vízmélység: 0,3-0,5 m

JÁTSZÓUDVAR

A strandon a vízi-vidámság mellett a partra vetődve sem unatkozik a látogatók apraja és nagyja. A kültéri gyermekvilág közvetlen közelében lévő játszóudvar a hét minden napján tárt ajtókkal fogadja a kalandokra vágyó ifjoncokat. A játszóházban mászótorony, mászófal, és többféle telepített „óriás” társasjáték csalogatja a gyermekeket. Az udvar mászófallal, mászókákkal, libikókával és rengeteg izgalmas kültéri játékkal várja a játékbirodalomba látogató csemetéket. 

ZALAKAROS KIDS CLUB

A Kids Club egész éves állandó programkínálata színes és szórakoztató gyermekprogramjai maradandó élményekkel gazdagítják majd a kicsiket. A zenés-táncos foglalkozások, csapatversenyek és ügyességi vetélkedők alkalmával mozgásigényüket vezethetik le, a tematikus programokon pedig a kreatív időtöltésé a főszerep.

del-pic
Beltéri és kültéri
gyermekvilág
del-pic
Adrenalin
csúszdapark

STRANDI GYÓGYVIZES MEDENCE

A (III/1. és III/2. számú) strandon lévő két különböző hőmérsékletű ülőmedencénket Zalakaros kincsével, a nemzetközi hírű, különleges összetételű és ásványi anyag tartalmú gyógyvizünkkel töltjük. A medencében az ajánlott tartózkodási idő 20 perc.

 • Vízhőfok: 32-34°C + 34-36°C
 • Vízmélység: 1,2 m

KÉRJÜK KATTINTSON IDE A VÍZ ÖSSZETÉTELÉNEK, JAVALLATAINAK ELLENJAVALLATAINAK MEGISMERÉSÉHEZ »

SPORTMEDENCE

Fokozatosan mélyülő, sportra és rekreációs célú úszásra alkalmas medence, feszített víztükörrel. Az új attrakciónknak köszönhetően azonban pár másodperc alatt háborgó tengerré is válhat. Ha a hullámokat felkorbácsoló gömb a víz alá merül, biztosak lehetünk benne, hogy izgalmas vízi élmények elé nézünk.

 • Vízhőfok: 26-28°C
 • Vízmélység: 1,2-2 m

Jó tudni!

Milyen jegytípussal vehető igénybe a strand?
- Napi belépőjeggyel látogatható.