Főoldal » Hírek » ÚJRA DOBOGÓN AZ ÉV FÜRDŐJE SZAVAZÁSON
ÚJRA DOBOGÓN AZ ÉV FÜRDŐJE SZAVAZÁSON
2019. 09. 28.

Az előkelő harmadik helyezést sikerült megszereznie a Zalakarosi Fürdőnek az “Év Fürdője 2019.” szavazáson. A megmérettetésben fej-fej mellett haladtak Magyarország leglátogatottabb, legkedveltebb fürdői. 

Az országos versenyt a termalfurdo.hu utazási portál hirdeti meg minden évben, a helyezésért járó plakettet Sánta Tibor adta át Cziráki László vezérigazgatónak. Cziráki László elmondta a mutatók kiválóak, a Zalakarosi Fürdő az ország leglátogatottabb fürdői között van Zalakaros Város és a fürdő folyamatos fejlesztéseinek és a kiváló szakmai munkának köszönhetően. A vezérigazgató kiemelte, a siker közös, külön megköszönte a városban dolgozó válallkozók, kollegák munkáját.

Az átadón Novák Ferenc, polgámester megerősítette, a vendégek visszajelzésén alapuló elismerés a szakma, a városban dolgozó szakemberek sikere. A polgármester elmondta, idén köszönthettük a Zalakarosi Fürdőn a 30 milliomodik látogatót, hangsúlyozta, ennyi ember nem tévedhetett amikor pihenése helyszínéül Zalakarost választotta.

Sánta Tibor, a termalfurdo.hu ügyvezetője elmondta, nagy öröm, hogy ekkora aktivitást váltott ki az immár ötödik alkalommal indított kezdeményezés, a résztvevő magyarországi fürdőkre összesen 153 133 érvényes szavazat érkezett idén.